fbpx

Wat doen wij

Projectmanagement
Het opzetten van een nieuw project vraagt om leiderschap, flexibiliteit en creativiteit. Wij hebben ervaring met een diversiteit aan projecten en zoeken met u naar de meest effici├źnte manier om uw project uit te voeren. Andere vormen die wij bieden zijn procesmanagement, verandermanagement, interim-management en managementondersteuning.
Ook bieden wij IT Management. Een goed IT systeem bouwen is een ding maar hoe wordt het werkbaar voor u en uw werknemers. IT management kan daar een belangrijke rol in spelen.

Organisatiebureau
Wij hebben een ruime ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en evenementen.

PR & communicatie
Campagnes voor voorlichting of promotie, mediastrategie, nieuwsbrieven, social-media. een groot deel van de uitvoerende kant verzorgen wij met onze eigen mensen. Daardoor zijn de lijntjes kort.

Marketingsupport
Het succes van ieder project of product heeft voor een groot deel te maken met de juiste vertaalslag naar de doelgroep. Wij onderzoeken samen met de opdrachtgever hoe die vertaalslag het beste gemaakt kan worden.

Conceptontwikkeling
Wij bedenken samen met u een nieuw project of strategie voor uw organisatie of bedrijf.

Heeft u idee├źn of loopt u tegen zaken aan binnen uw organisatie en u zoekt een sparringpartner of adviseur? Wij denken graag met u mee.

Eigen producties

Opdrachtgevers
Wij zijn werkzaam voor: b2b, zorg, onderwijs, recreatie & toerisme en overheid.