fbpx

Wie zijn wij

Onze missie
Majada Projectmanagement wil door haar werkwijze  bijdragen aan een betere samenleving. Dat doen wij door daar waar het kan te zoeken naar verbindingen tussen bedrijfsleven, organisaties, overheid, onderwijs en goede doelen. Majada Projectmanagement staat voor creatieve dienstverlening. Wij verstaan de kunst om vernieuwend te zijn in onze concepten waarbij de eigenheid van de klant centraal staat.

Onze visie

Majada Projectmanagement wil anders en onderscheidend zijn door een slimme manier van managen. De medewerkers van Majada Projectmanagement zijn generalisten waardoor er met relatief minder mensen en minder overleg grote projecten in kortere tijd gerealiseerd kunnen  worden.

Mensen maken met elkaar een project of een verandering tot een succes. Daarom wil Majada Projectmanagement inspireren en activeren door mensen in een vroeg stadium verantwoordelijk te maken voor onderdelen binnen een project of activiteit en gebruik te maken van de aanwezige kennis en creativiteit.

Majada Projectmanagement wil de vertrouwde partner zijn waar bedrijven, organisaties en gemeenten op terug kunnen vallen voor nieuwe projecten en voor het inspringen in onverwachte situaties.
Onderwerpen die wij sympathiek vinden:

  • Duurzaamheid
  • Burgerparticipatie
  • MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij ondersteunen @Robert’s, een jongerenproject in Elburg.
Wij investeren in winddelen.